joi, 21 septembrie 2017

Clujenii au rămas cu sala

Trebuie să o spun din start, am apreciat performanțelele echipelor de handbal fete și volei fete, care au câștigat Champions League și, respectiv, Challenge Cup. Cu toate acestea, eu cred că s-a început prost.

Oriunde în lume, autoritățile locale sunt preocupate de infrastructură și de dezvoltarea sectorului de copii și juniori. La noi s-a aruncat cu bani în mercenari (de sex feminin), iar celelalte aspecte, esențiale din punctul meu de vedere, au fost lăsate pe planul doi sau trei. De aceea nu avem în București o sală polivalentă, cum este cea de la Cluj. Sunt convins că și aici s-ar fi putut face o echipă care să se bată la câștigarea Ligii Campionilor dacă banii investiți în sală ar fi fost direcționați doar spre o performanță artificială.
Clujenii au rămas cu sala, în București – campioana Europei nu are unde să joace! Voi cum credeți că e mai bine?

În România însă se poate orice. Putem câștiga Liga Campionilor la handbal fără să avem unde juca. Dar ce contează viitorul? Ce contează ce construim? Dacă găsim bani să dăm cele mai mari salarii din lume în acest sport, atunci vom continu așa. Nu avem bani pentru infrastructură și pentru a crea ceva solid, pentru a investi în copiii noștri. Nu vi se pare ciudat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...