duminică, 26 noiembrie 2017

“Crăciunul pentru toți”

Comunicat de presă
Gala Crăciunul pentru totiț, pentru sprijinirea copiilor talentați

Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARSXX organizează, sub Înaltul Patronaj al Ministerului Culturii și Patrimoniului Națională, duminică, 10 decembrie 2017, începând cu ora 19.00, “Gala Crăciunul pentru toți”, pe scena Ateneului Român, în colaborare cu Filarmonica “George Enescu” și TVR.
Ajunsă la a 19-a ediție, la Gala “Crăciunul pentru toți” vor evolua artiști de renume, care își vor uni măestria pentru o cauză nobilă. Din fondurile strânse în urma vânzării biletelor pe Eventim.ro, Fundația Solidaritatea Culturală pentru România ARSXX va cumpăra, anual, instrumente, accesorii și partituri, pe care le va dona direct copiilor din liceele de muzică din țară și instituțiilor de învățământ al căror obiect de activitate este pregătirea tinerilor pentru această nobilă profesiune: muzica. 
Pe scena Ateneului Român vor interpreta următorii artiști de marcă: Oana Andra (Mezzosoprană), Adrian Gheorghișor (Soprană), Alexandru Constantin (Bariton), Corina Petrescu și Valentino Luca (Dansatori).
“Sunt foarte mulți copii talentați în România, mai ales în domeniul muzical, dar din nefericire instituțiile de învățământ sunt slab dotate din punct de vedere tehnic. Este foarte greu să progresezi dacă nu dispui de instrumentele muzicale necesare, iar noi, în calitate de reprezentanți ai societății civile, dorim să punem umărul și în acest an la sprijinirea educației muzicale și a tinerelor talente”, declară dr. Anca Nicolescu, vicepreşedintele Fundaţiei Solidaritatea Culturală Română Ars XXI.
Biletele la Gala “Crăciunul pentru toți” pot fi achiziționate online de pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-craciun-pentru-toti-bucuresti-ateneul-roman-1000961/performance.html 
De-a lungul activității de aproape 20 ani, Fundația Solidaritatea Culturală Română Ars XXI a organizat, printre alte activităţi de interers cultural, social şi masonic şi istoric, şi variate conferinţe internaţionale sub patronajul Ministerului Culturii şi a Comisiei Europene. În ultimul deceniu și-a dedicat resursele promovării spiritualității și culturii române, în special în rândul tinerilor supradotați și ajutorării tinerelor talente, prin cursuri, concerte caritabile, expoziții și conferințe internaționale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...