marți, 22 august 2017

Pompe submersibile ieftine

Cu toate ca am mai scris sunt convins ca nu stiti unde puteti gasi pompe submersibile ieftine ca aceaste pompe submersibile de calitate oK! E adevara ca atunci cand stai la bloc iei de-a gata foarte multe lucruri. pentru tine este natural, normal sa ai apa la robinet, la dus, la bucatarie, iar atunci cand ai ghinionul sa se intample care cumva sa pice intalatia, e de rau! Pentru ca esti invata cu energia electrica, apa curenta, canalizare, gaze, etc.
Dar cand locuiesti la casa, intr-un sat lucrurile se schimba! Si daca zona respectiva nu are canalizare si sunt putine sate care dispun de apa curenta si canalizare lucrurile se schimba dramatic. 

Promisiuni au fost si cu siguranta vor mai fi...sigur cei care ravnesc la acel scaun iti vor spune povesti: cat de bine o sa fie, o sa acceseze fonduri europene si va face si va drece...chestii d'astea pe care nu le mai cred nici copii de la gradinita. Dar, sa lasam discutia asta cu politicieni penibili astia care fac parcuri in camp si sali de sport in satele cu majoritatea batrani!
Ce trebuie stiut este ca in momentul de fata exista solutii! De bani sa dispui, ca problema se rezolva! Daca vrei sa ai canalizare ta, iti faci o fosa septica! E o solutie ok! Si nu o sa mai astepti sa treaca canalizare pe strada ta! Daca se va intampla asa ceva ( ma indoiesc ca se va intampla in viata asta in toate satele din Romania), trebuie dor sa te legi de ea! Deci, investesti cu cap!
Daca vrei apa curenta la robinetul din bucatarie, baie sau vrei un mic sistem de irigatie pentru gradina din curte poti alege solutie inteligenta, o solutie pe termen lung si eficienta in acelasi timp!
Asta-i o chestie cu cap! Si, bineinteles ca trebuie sa apelezi la profesionistii din domeniu! Acum gasesti si in mediul online site-uri care comercializeaza : pompe hidrofor adancime, pompe de apa, pompa submersibila cu tocator pentru ape murdare, pompe recirculare, etc.
Cum v-am mai zis trebuie sa apelati la cei care se pricep, pentru ca e nevoie de solutii diferite, in functie de consum, adancime, debit, etc...eu va recomanda, doar locul de unde puteti sa va cumparati, ce va trebuie! Eu aici am gasit informatiile necesare....pana la urma decizia va apartine!
Cu speranta ca nu v-am plictisit si v-am oferit informatii utile, din blogosfera romaneasca eu va doresc multa bafta!

PS. Articolul vine datorita unui amic care m-a rugat sa-i dau un sfat si-l citez:"trebuie sa cumpar o pompa submersibila ptr.put,cu care sa ud gradina de legume, sa ud iarba si florile, te rog sa ma sfatuiesti ce pompa sa cumpar si de la ce magazin,putul are 12 m adancime , cu 6 m apa "





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...