duminică, 19 aprilie 2015

Promovare in Online

Sincer vreau sa va spun ca nu imi prea place sa scriu genul acesta de articole, dar sunt constient ca fara promovare online si/sau publicitate online, nu prea ai cum sa-ti faci cunoscuta prezenta in mediul de afaceri online. Mediul de afaceri online are o crestere constanta in ultimii ani si in Romania, iar acest trend se va mentine si in urmatori ani. Asta spun specialisti si datele prezentate de ei. Asadar, o firma trebuie sa aiba si un site (magazin online).

Cum puteti promova in mediul online?

Incerc cateva idei:
 1. Prin Optimizare SEO, prin advertoriale. Ca optimizarea advertorialele este cea mai sigura cale spre un succes, nu mai este vre-o dilema. Este cea mai ieftina si cea mai recomandata.
 2. Guest-posting-ul este o metoda la randul ei considerata in continuare foarte buna ca si promovare a unui produs.. Metoda nu difera mult de prima, diferenta este ca autorul unui blog este cel care scrie articolul. Gasiti un blog, care are un trafic bunicel, se da comanda guest-post pe o tema nisei sau despre magazinul online x.
 3. Link-exchange-ul este o metoda perimata. Deci, nu o mai recomand nici eu.
 4. Concursurile in blogosfera. Nu ar trebui ignorata aceasta metoda. Fie ca apelati la un site cunoscut de concursuri fie ca faceti un concurs pe baza de comentarii pe facebook, metoda este eficienta.
 5. Nu ignorati nici agentiile offline, le consider inca utile. De exemplu, un banner cu numele magazinului vostru intr-o statie de autobuz, nu strica. Atentie, metodele prezentate de mine sunt utile doar in promovarea magazinelor si produselor online. 6. Puteti incerca si cu o agentie specializata, pentru a va sfatui cu ei cum este cel mai bine sa va promovati. Nu ignorati experienta si expertiza lor. Pentru asta va invit sa aruncati un ochi aici:publicitate online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...