marți, 2 decembrie 2014

Dieta cu tarate de ovaz

Pentru persoanele mai plinute, pierderea din greutate, in ziua de azi, a devenit o prioritate. O necesitate pentru mentinerea starii de sanatate. Daca nu cumva a fost deja afectata, starea de sanatate.

Asadar, pierderea greutati a devenit in ziua de azi o preocupare a multor persoane si de ce nu prioritatea principala. Asta se datoreaza in primului rand unui stil de viata agitat, combinat cu lipsa de miscare si stresul de zi cu zi. Si, uite asa se ajunge la kilogramele in plus, pe care nimeni nu si le doreste , dar sunt inevitabile, in asemenea cazuri.

Acum sunt foarte multe retete si de asemenea foarte multi sfatuitori care iti pot da o multime de retete miraculoase , cu ajutorul carorora poti avea o greutate normala cu inaltimea ta si varsta.

In opinia mea, atunci cand te hotaraste sa incepi o dieta de slabit, trebuie sa te si ti de ea. Kilogramele in plus sunt extrem de suparatoare si minuni nu exista, adica rezultatele nu apar din prima zi. Trebuie rabdare si perseverenta.

Nu stiu cati din voi ati auzit sau folosit in dieta voastra  Eu le-am descoperit navigand pe net... Nutritionisti spun ca aceasta ar fi "regina dietelor", deoarece se poate manca pe saturate,  fara a avea vreo restrictie de ora sau cantitate, atat timp cat in meniul de zi cu zi sunt incluse alimentele permise.

Fata de alte retete de slabirea clasice, folosirea constanta a taratelor de contribuie la mentinerea greutatii pe parcursul intregi vieti.


Indiferent de ce reteta veti alege, sfatul meu si, am mai mentionat in articol acest lucru, este sa nu renuntati. Rezultatele nu vor aparea dupa cateva zilem dar cu rabdare si perseverenta kilogramele in plus vor disparea.

In opinia mea, abandonul, fiind unul din motivele datorita caruia nu se ajunge la un rezultatele scontate in dietele de slabit as dori sa retineti ca : " niciodata corpul nu o sa reactioneze foarte rapid!"
Hidratarea isi are de asemenea un rol important. Consumul a doi litri de apa/ zi , va afecta dieta voastra doar in mod pozitiv. Dar, nu consumati lichidele acidulate.


Din minunata blogosfera s-aveti o dieta usoara!:)

Puteti folosi zilnic in dieta voastra: tarate de ovaz pirifan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...