luni, 1 decembrie 2014

Nu regreta!

"Oricate lacrimi iti va picura sufletul, oricata durere vei strange in tine, peste toate piedicile si oprelistile aparute in calea ta, impotriva tuturor rautatilor si dezamagirilor, pastreaza aprinsa scanteia visului tau si foloseste puterea imensa ce o ai sadita in fiinta ta!
Nimeni si nimic nu te poate opri, nu te poate strivi, nu te poate desfiinta! Esti unic/a si poti avea si harul de a fi farul multor naufragiati ...pierduti in bezna furtunii din larg ! Fii una cu radacinile puternice ce te tin ancorat in stanca ! Adu-l la mal pe cel in nevoie ! Fii convins ca vei razbi si bezna... si vantul ...si ploaia... si frigul ... si adancurile intunecate si pline de necunoscut !
Nimic nu iti poate sta in fata ...potrivnic. Nimic nu iti poate umple fiinta cu teama. Nu astepta nimic de la nimeni. Primeste cu bucurie orice ti se ofera. Daruieste si celui/celei ce iti ia. Odata pornit, nu te opri, nu te intoarce.
Bucura-te de tot ce traiesti si incearca sa intelegi si sa inveti din toate acestea.
Nu regreta nimic !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...