miercuri, 7 mai 2014

Lisabona are cele mai scumpe camere de hotel din Europa la finala Ligii Campionilor

Lisabona are cele mai scumpe camere de hotel pe 24 mai, când are loc finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, pe stadionul Benfica. Preţurile s-au mărit şi de zece ori pentru evenimentul fotbalistic, la aproape 5.000 de euro o cameră.
Finala este prima care va fi găzduită în Lisabona, din 1967, dar riscă să fie umbrită de nemulţumirea fanilor care nu acceptă noile preţuri afişate de hotelieri.
O cameră de trei stele aproape de centru costă nu mai puţin de 5.000 de euro pe noapte, arată Trivago, site-ul de cercetare în domeniul hotelier.
La Londra, care a găzduit finala de anul trecut pe stadionul Wembley, preţul unei nopţi de cazare a fost de 344 de euro, în creştere cu 63% faţă de o perioadă normală, dar nu atât de mult ca la Lisabona. La Rio de Janeiro, hotelurile din Copacabana şi Ipanema au avut tarife mai mari cu 176% în timpul Cupei Mondiale de Fotbal.
O explicaţie ar fi că Lisabona nu dispune de suficiente camere pentru a face faţă cererii atât de mari din partea turiştilor şi unele hoteluri profită de acest lucru, spune purtătorul de cuvânt al Trivago din Lisabona.

Aproximativ 70.000 de fani spanioli vor veni la Lisabona pentru meci, potrivit ambasadei spaniole din Lisabona. Cu zece zile înainte de seara finalei, aproximativ 98% din cele  900 de hoteluri şi hosteluri care îşi fac reclamă pe Booking.com sunt complet ocupate pentru noaptea meciului, anunţă Trivago. 


Sursa : ivisit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...