sâmbătă, 17 mai 2014

O noua companie romaneasca

Compania aeriană Fly România, deținută de omul de afaceri Ovidiu Tender, a început operarea curselor. Primele zboruri au fost de la București către Timișoara, respectiv de la Timișoara la Verona. Peste 2 zile, compania va opera și primele curse de pe aeroportul din Tulcea, tot către Capitală.
Fly România va efectua curse interne și internaționale, de pe aeroporturile din București, Timișoara și Tulcea către destinații din Italia, Germania, Spania și Turcia. Pentru anul acesta, estimările numărului de pasageri sunt extrem de pozitive, mai exact aproximativ 100.000 de clienți. La conferința de presă susținută cu ocazia lansării companiei, reprezentanții Fly România au anunțat o frecvență de 6 curse pe săptămână pentru București-Timișoara, respectiv 3 curse pentru Tulcea-București.

Cursele  vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 şi MD-83, aparţinând Ten Airways (de asemenea, deținută de Ovidiu Tender). Avioanele au fost preluate de la operatorul aerian Alitalia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...