marți, 23 februarie 2016

Un nou detașament în Afganistan


Un nou detașament a ajuns în Afganistan
Ieri a plecat în teatrul de operaţii din Afganistan cel de-al treilea detașament al Batalionului 2 Infanterie Călugăreni.
Militarii bucureșteni vor petrece următoarele 6 luni departe de casa și de familii, pentru executarea misiunii. Despărțirea de țară nu a fost una ușoară, dovadă făcând emoțiile acestora dinaintea îmbarcării și de pe tot timpul zborului. Au încercat să-și mascheze trăirile însă nu prea au reușit. Pentru a uita că vor sta departe de cei dragi, în aeronava au desfașurat diverse activități: au citit, s-au uitat la filme și, bineînțeles au revăzut fotografiile pe care le aveau în telefon cu cei dragi.

În aceeași aeronavă a călătorit şi reprezentantul echipei social media MApN care, alături de jurnaliștii civili prezenţi la bord, va încerca să surprindă, timp de câteva zile, aspecte din viața militarilor noștri pe tărâm afgan. Le urăm tuturor în perioada în care vor sta acolo misiune ușoară și să se întoarcă sănătoși acasă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...