vineri, 11 decembrie 2015

COMUNICAT DE PRESA - Povestea inedita a unei investitii de succes in educatie vine de la o femeie antreprenor

COMUNICAT DE PRESA - Povestea inedita a unei investitii de succes in educatie vine de la o femeie antreprenor

O cheama stefania Filip, este intai de toate mama a doi copii, specialist in educatia copilului si antreprenor, si a avut curajul si inspiratia sa investeasca bani si timp, acum 6 ani, pentru implementarea, in Romania, a unui sistem unic de invatarea a limbii engleze. Centrul International Helen Doron English din Romania s-a dezvoltat la nivelul celorlalte centre internationale, care au produs rezultate pozitive in randul a peste 2 milioane de copii din intreaga lume.

Femeia de afaceri va dezvalui secretele din spatele succesul sau in business, intr-o lume condusa de barbati, in cadrul unei conferinte sustinute de Asociatia “Work At Home Moms”, care va avea loc sambata, 12 decembrie 2015, intre orele 10 si 12, in Bucuresti (Casa Rudolf-Steiner, str. Visinilor nr. 17). stefania Filip le va arata mamicilor prezente la eveniment care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze pentru a izbandi in afaceri si cum 90% din cele 800 de centre de educatie Helen Doron English din lume sunt detinute si conduse de reprezentantele sexului frumos.

“De regula, copiii nostri sunt o motivatie foarte puternica pentru independenta si succes, iar eu am acest avantaj, de a avea 2 copii, pentru care imi doresc tot ce-i mai bun in domeniul educatiei si care sa creasca in acest mediu plin de bogatia cunoasterii. Am ales sa investesc bani si timp pentru a aduce, in Romania, revolutionara metoda de predare-invatare a limbii engleze, creata de celebrul profesor britanic Helen Doron, deoarece aceasta schimba modul in care copiii nostri invata si privesc invatarea in toate situatiile in care se intalnesc cu ea, nu numai pentru limba engleza. Datorita profesorului din Marea Britanie si a metodei sale, am avut surpriza de a-l vedea pe fiul meu cum a trecut de la expresia “No English!”, pe care o repeta la infinit, la “English is easy!”. Dupa 6 ani si doua examene Cambridge absolvite cu succes, pot spune ca metoda a transformat nu doar modul in care copilul meu invata, i-a aratat ca este distractiv si usor sa inveti. Atunci am luat decizia sa conving si alte mamici ca pot investi fara riscuri pentru coordonarea unui centru educational deoarece noi nu cladim un business de la zero, ci folosim o franciza. Lucrul acesta inseamna ca exista deja un know-how, o baza de cunostinte, de materiale pedagogice si de business pe care investitorul le primeste din partea francizei si pe care le poate exploata in avantajul sau”, declara specialistul in educatie stefania Filip, coordonator al Centrului International Helen Doron English, in Romania.

Mamicile interesate sa afle secretele unor alte mamici care si-au luat inima in dinti si au cladit afaceri de succes, se pot inscrie la adresa de e-mail contact@wahm.ro.

Helen Doron English este o institutie internationala cu un succes de 30 de ani in predarea limbii engleze pentru copii de la 0 la 18 ani. Peste 2 milioane de copii din intreaga lume vorbesc astazi engleza datorita Helen Doron English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...