miercuri, 13 mai 2015

Promovarea in online

Nu imi place niciodata sa dau sfaturi, nici prin scrierea unor articole si nici in discutiile pe care le am cu amicii. In opinia mea, pe blogul meu sfaturile vin de la altii! Sa ma rog, articole! Totusi, de curand am fost contact de o amica care si-a facut un site si in navigarile pe care le-am facut am descoperit o platforma de promovare online.

 Discutia si sa zic asa, sfatul meu, a pornit de la faptul ca internetul este parte din cotidianul nostru. Din acest motiv cu un site nou este greu sa patrunzi deja pe o piata unde multe firme au deja propriile site-uri sau magazine. Au experienta, fac optimizare si promovare prin diferite agentii de promovare, pe retelele de socializare, prin campanii de advertoriale.

 Acum, ca sa revin la promovare online, de care are nevoie site-ul cel nou al amicei mele si nu numai, parerea mea este, daca vrei sa iti deschizi un site sau un magazin online de promovare a firmei sau a produselor, trebuie sa ai idei foarte bune pentru a-ti face si a reusi sa-ti faci publicitate singur. Daca nu ai idei trebuie sa alegi o firma cu experienta din acest domeniu care sa se ocupe de promovarea online, de prezenta pe retelele de socializare, numai asa clienti vor ajunge pe site-ul tau sau in magazinul online pe care il ai.

 Concurenta pe aceasta piata este una dura si nu sta pe loc, evolueaza... Pe langa serviciile oferite de o firma de promovare eu va sfatuiesc ( asa am facut si in cazul amicei mele) sa va faceti promovare online si pe retelele de socializare, prin conturi proprii pe facebook, pe twitter...puteti sa faceti si pagina unde organizati concursuri cu premii. Aceasta da rezultate, pentru ca va aduce multi clienti, nu doar vizitatori.

Am spus ca nu imi place sa dau sfaturi, dar cam asa vad eu promovare in online pentru un site sau magazin online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...