luni, 11 mai 2015

Director de articole

Ce este un director articole?

 Astazi am sa va spun de ce este important un director de articole in mediul online. Un aspect neglijat de foarte multi in ultima vreme. Asa am observat! Un director de articole este foarte important atunci cand doresti ca site-ul tau sa aiba succes.
De multe ori, acest fapt ne poate influenta numarul de vizitatori, componenta cea mai imortanta in mediul online.
De fiecare data un site prietenos si bine optimizat va avea un trafic ridicat. Este adevarat ca atunci cand realizezi un site trebuie sa ai in vedere si design-ul. El trebuie sa fie atragator, sa fie usor de accesat si navigat. Nici continutul nu trebuie lasat la voia intamplari. Trebuie sa fie continut de calitate. Sunt multe site-uri in mediul online cu continut unic si informatii importante, dar asta nu inseamna sa neglijam celelalte aspecte, altfel succesul nostru va fi pus in pericol.

Dar, sa revin la tema: Un director articole sau pentru comunicate de presa creeaza trafic ( vizitatori) pentru site-ul sau blogul vostru. Atunci cand veti dori sa cresteti vizibilitatea site-ului in mediul online poti folosi directoare de articole Asadar, pentru a intelege ce si cum sa o luam punctual:

In primul rand sunt directoare diferite. Fiecare isi are propriile reguli, de aceea trebuie citit regulamentul fiecaruia, si mai apoi sa va decideti pe caare il veti folosi. "S-a vorbit mult despre importanta unui web design reusit pentru ca toti webmasterii sa-si dea seama ca un design bun ajuta atat vizitatorul cat si motoarele de cautare. Au fost discutii despre legatura dintre SEO si design, unii spunand ca unele motoare de cautare acorda o mare importanta unui design placut, un site curat si un cod fara erori."

In al doilea rand cu cat sunt mai multe link-uri de articole din directoare de calitate , ca atat va creste si autoritatea site-ului.

In al treilea rand este important sa aveti o mare diversitate de link-uri, din cat mai multe domenii, dar nu trebuie exagerat.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...