sâmbătă, 2 mai 2015

Hallocal.ro- director de site-uri

Cine crede ca online-ul romanesc este ceva asa virtual, o chestie de joaca, se inseala. daca vom face o analiza serioasa a ceea ce inseamna blogosfera romaneasca din 2010, vom observa o crestere atat in cantitate, dar si in calitate.
Exista, insa zone care mai pot fi atractive pentru cei care sunt la inceput , in blogosfera romaneasca. Au dreptate, cei care sustin aceasta idee, pentru ca in continuare sunt multe nise neacoperite. Nise unde o persoana cu cunostinte bunicele, acceptabile pentru nisa respectiva, s-ar putea impune foarte rapid. Conform acelei vorbe din popor: Primul venit primul servit. E nevoie insa de foarte multa munca, pentru a se face cunoscut, iar lucrul acesta se poate realiza inscriind, blogul sau site-ul intr-un direcor de articole. Pentru ca ceea ce scrii tu sa poata fi cunoscut de blogosfera.

Se inseala cei care cred ca nu este nevoie de un director de articole romanesti, asta daca scrii in limba romana. Exista deja foarte multe directoare de bloguri romanesti, problema e structurarea informatiilor in aceste directoare si clasarea blogurilor in anumite categorii, de aceea un director de articole este binevenit. 
Asta ne lipseste, un director de articole actualizat la zi in care un advertiser ar putea sa localizeze rapid blogurile pe care mai se pot promova, iar un cititor va gasi mai rapid blogul, articolul sau site-ul care chiar merita citit dintr-un anumit domeniu.

Eu am gasit aici un director de site-uri, interesant. In opinia mea, fireste!
 Ce ofera:
 - director web datorita caruia beneficiezi de transfer de Page Rank si indexare Alexa super rapida .
 - ofera, de asemenea legaturi strânse înapoi la blogul sau site-ul vostru.
  - este cea mai buna solutie ca sit-eul vostru sa fie listat in 20 de directoare de afaceri cu auoritate in mediul online.

Tot in online am gasit si acest director de site-uri. Merita sa aruncati un ochi si pe acesta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...