duminică, 3 mai 2015

Ce muzica ascultati?

Voua ce muzica va place sa ascultati? De o bucata buna de timp ascult mai mult melodii live, asta pentru ca sunt mai “pline de viata” ca sa zic asa. Sunt cu mult mai naturale si iti face o mai mare placere sa le asculti decat pe cele inregistrate. Nu zic ca cele inregistrate nu au si ele farmecul lor, le ascult cu placere oricand, dar cele live sunt mai atragatoare, mai bune.

Acum, cu tehnologia asta, multi asculta si descarca muzica de pe internet. Nu zic ca-i ceva rau. Dar, asta a facut ca posturile muzicale sa piarda foarte mult in competitia cu internetul. Cat despre radiouri nici ele nu mai sunt atat de populare ca inainte. Pe internet sunt site-uri care sunt in permanenta catualizate si alcatuiesc zilnic un top cu muzica romaneasca.
Vezi acest top muzica romaneasca

Internetul nu este singura sursa de muzica, dar este cea mai importanta. Oricine are o conexiune poate asculta si descarca muzica, motiv pentru care a devenit popular si a castigat teren in fata competitorilor( tv si radio) Este mult mai usor sa folosesti internetul, decat alte mijloace, pentru a asculta muzica. Sunt lucruri pe care le poti face stand in fata calculatorului , ceea ce este foarte usor.

Voua ce muzica va place sa ascultati? Mie nu imi place muzica house. Nu o gasesc atat de atractiva pentru mine...poate fi din cauza varstei sau pentru ca este totusi o muzica instrumentala...cu toate ca imi place muzica instrumentala, dar cea house este de fapt muzica creeata pe calculator, din ceea ce mai stiu eu.

PS. pasionati de muzica pot face download muzica mp3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...