marți, 21 aprilie 2015

Ce tepe mai sunt trimise prie e-mail

Buna Beneficiar Iubiților, 


SUBIECT: Will Notificare 

În numele Administratorilor și executorul averii de tarziu Dr. Foreman Jeannie, este onoarea mea de a vă anunța că regretatul dr Jeannie Foreman aveti si voi beneficiar de voința ei. A plecat suma intre 7,5 milioane de lire sterline GBP la tine în codicilul și ultimul Testament, de voința ei. Fiind o femeie foarte călătorit, ea trebuie să fi fost în contact cu tine în trecut sau pur și simplu ai fost nominalizat la ei de către unul dintre numeroasele ei prieteni din străinătate, care doresc te bine. 
Înainte de moartea tarziu Dr. Foreman Jeannie, ea a fost un filozof etică, fost membru senat parlamentului australian, un director general și personalul pionier al unei companii de construcții gigant și un creștin adevărat devotat. Potrivit ei acești bani este de a sprijini eforturile personale și a ajuta pe cei săraci și nevoiași. Vă rugăm, dacă ajung la tine ca eu sunt plin de speranță; eforturi pentru a ajunge înapoi la mine cât mai curând posibil, pentru a permite executarea imediată a porțiunii dumneavoastră de moștenire de către banca plătitoare. 
Tu ar trebui să transmită de-a lungul numerele de telefon și de fax, inclusiv o dovadă pentru a confirma identitatea dvs. ca beneficiar în cauză și adresa poștală curentă dacă este diferită de cele de mai sus. Dovada de identitate trebuie să fie de identitate națională, pașaport internațional sau permis de conducere. 
Sper să aud de la tine imediat. 
Cu stimă, 
Barrister Sunny Lucas 
Executor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...