marți, 24 martie 2015

Promovare, marketing online

Dragi prieteni, bine v-am regasit. In articolul de azi am sa scriu despre marketing-ul din online. Despre promovare. In ultima perioada cei de la Google fac modificari care ne poate afecta. In mod traditional promovarea se face prin postare unor articole zilnice cu continut unic. Asta este valabil pentru cei care detin un blog un site de stiri, dar daca ai o mica afacere ce faci? Pe acel site, nu faci postari zilnice, ci esti interesat ca vizitatori sa intre si sa cumpere produsele tale. Ma refer la un magazin online. Si, in acest caz promovarea online este foarte importanta.

Datorita tehnologiei avansate si a aparitiei retelelor de socializare afacere ta poate fi cunoscuta de o categorie larga de oameni, care pot deveni clienti. Dar, pentru asta ai nevoie de specialisti.....care sa-ti promoveze in online afacerea. Cu alte cuvinte ai nevoie de servicii SEO complete pentru site-ul tau.
Traim cu toti fenomenul Facebook, reteaua de socializare care s-a extins pe tot mapamondul. Multi folosesc aceasta retea de calitate pentru a vedea ce se discuta despre o marca , un produs. Se fac analize despre ceea ce se intampla cu concurenta si ce cred clienti despre ei.

Asadar, reteaua de socializare, ca-i facebook sau twitter, este parte a unei campanii de promovare in online.

In opinia mea, a neglija partea de social, este o greseala. Sunt firme sau afaceri care devin mai eficiente si obtin performanta in strategia lor de marketing si datorita acestui domeniu: social media. In incheiere va invit sa va ganditi si la promovare prin email a propriei afaceri. Este o modalitate de a face cunoscut un produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...