sâmbătă, 14 martie 2015

Kovesi -johannis salt pentru destructurarea PSD-ului

Asaltul pentru destructurarea conducerii PSD continua. Kovesi are antene bune. Nici nu a incheiat bine marioneta prezidentiala criticile scandaloase impotriva propriului guvern IN VIZITA OFICIALA din Polonia, caz ne mai intilnit in diplomatia mondiala si cocota-magistrat a receptionat semnalul punindu-l in practica.
Metoda este pur basista. Inainte de a pleca prin strainatate, Basescu anunta unele evenimente care, cu promptitudine, erau puse in practica de Morar si Kovesi (ex. aducerea vamesilor la Bucuresti cu elicoptere) cu "spectacolele" de rigoare. Actualul prezident decerebrat a extins metoda si nici macar nu se mai fereste sa dea ordine serviciilor de putere din stat, chiar din strainatate.
Romanii nu au decit speranta ca aceste structuri mafiote, CCR, ICCJ, CSM, IJ, procurorul general, sefii SRI si SIE etc., vor ajunge si ei linga sefa mafiota a DIICOT si linga clanurile pe care le-u protejat si le protejaza in continuare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...