sâmbătă, 3 ianuarie 2015

In anul 2015 visează, crede, actioneaza!

"Care este calea spre a deveni un fluture?" intreba el ganditor.
"Trebuie sa-ti doresti atat de mult sa zbori incat sa renunti la a mai fi o omida".
Anul 2015 a început si acesta este anul in care tu decizi daca iti doresti sa-ti continui viata la fel cum ai facut-o pana acum sau daca imbratisezi schimbarea si evoluția la care stiu ca visezi.
Fie ca vrei o schimbare in cariera, fie ca vrei altfel de relatii, fie ca doresti sa te preocupi mai mult de sanatatea ta sau de dezvoltarea ta personala per ansamblu, este necesar sa ai o imagine a felului in care vrei sa fii.
Imagineaza-ti cum vrei sa arate viata ta, gandeste-te ce fel de persoana doresti sa fii, crede in tine si in abilitatea ta de a gasi calea catre ceea ce-ti doresti si de a depasi toate obstacolele care poate iti vor aparea in drum.
Viseaza, stabileste-ti obiective si scopuri marete si cu bucurie indreapta-te pas cu pas catre atingerea lor. Distreaza-te pe drumul tau prin viata, indiferent prin cate greutati vei trece. Ai incredere in tine ca le poti depasi si asa va fi!
Uneori este necesar sa ai rabdare pentru ca unele vise nu se indeplinesc peste noapte, dar fii determinat, ambitios si nu renunta niciodată la un vis doar pentru ca iti ia prea mult timp sa-l duci la îndeplinire.
Respecta-te pe tine si respecta-i pe cei din jurul tau pentru ca toti isi cauta, intr-un fel sau altul, calea si fericirea proprie. Nu are niciun sens sa ii judeci pe ceilalți, accepta-i pur si simplu, si adu-ti aminte ca doar tu decizi cu cine rezonezi si pe cine alegi sa te însoțeasca in călătoria ta.
Fa diferența intre util si inutil, intre esențial si neesențial, intre obiectiv si subiectiv atunci cand te raportezi la viața ta si la obstacolele pe care poate le vei intâlni si astfel vei reuși cu siguranța sa-ti focalizezi energia ca sa-ti atingi obiectivele.
In 2015 visează, crede, actioneaza!
Foloseste-ti puterea interioara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...