miercuri, 31 decembrie 2014

Putini sunt cei care mai simt romaneste

Sunt din ce in ce mai putini cei care mai simt romaneste si e pacat sa nu ne cunoastem trecutul. De fapt o natie care nu-si cunoaste trecutul, n-are nici un viitor, ramanand mereu la cheremul celor ce-i vor "binele".
Mai sunt si oameni care gandesc frumos si realizeaza lucruri extraordinare in ce ne priveste pe noi romanii si cultura noastra, si intr-adevar, muntii nostrii sunt sacri si ascund multe mistere, pe care se pare ca sunt mai deschisi sa le afle strainii decat noi romanii, mult prea "culti" sa credem in astfel de "fantasmagorii". La un moment dat evidenta ne va arata clar ce este acolo, dar atunci vom mai fi doar cei care credem in noi ca neam si in credinta noastra stramoseasca, si sper sa fim cati mai multi. 
Pentru cei care nu stiu despre realizarile Oanei Ghiocel, trimit un link cu filmul despre Misterele Bucegilor, realizat impreuna cu Dr. Robert Schoch, emerit cercetator american, si in care au dezlegat cateva din itele istoriei noaste necunoscute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...