miercuri, 14 ianuarie 2015

Blogurile foto

De la inceputul acestui review- trebuie sa spun care este diferenta dintre foto-bloguri si blogurile foto. Deci, foto-blogurile sunt acele bloguri create cu scopul de a avea numai poze, ma rog fotografii, pe ele. Pe aceste bloguri oamenii se exprima doar prin imagini, fara cuvinte. Stiti vorba aceea:"o poza face cat o mie de cuvinte". Asadar, oamenii posteaza peisaje, case, alti oamenii surprinsi in diferite momente, ipostaze, etc... Blogurile foto, cum este si pixl.ro sunt acele bloguri in care se gasesc informatii despre aceasta arta, a fotografiei.  De asemenea se pot gasi informatii despre noutatile in domeniul acesta si ma refer la aparatele de fotografiat. Exista si bloguri unde se combina cele doua exemple date de mine, dar acestea sunt foarte putine sau nu prea am dat eu de ele. Acum sa revin la acest blog de fotografie, sau mai bine spus la comunitatea fot cu articole a celor celor de la pixl.ro si sa spun cateva cuvinte despre calitatile dar si defctele lui. Incep cu caliatile:
1. Sunt articole interesante, de mare ajutor pentru pasionatii de fotografie.
2. Articolele par, zic asta pentru ca nu-s vreun mare specialist in acest domeniu, documentate, iar blogul, in opinia mea este foarte bine scris.
 3. Blogul acesta are per-total un aspect profesionist si placut ochiului, se navigheaza usor pe el, iar daca suntem in bransa ne poate fi util. De aceea, noutatile ne vor face sa revenim pe acest blog.
 4. recunosc ca este pentru prima data cand am intrat pe acest blog.
Are si un defect si imi fac datoria sa-l spun:
1. Blogul este anonim. Nu stiu cine este administratorul. Este un pasionat de fotografie?. Este pacat, pentru ca este un blog bine scris. Una peste alta este un blog de semnalat in blogosfera noastra si citit. Mica problema pot fi rezolvata extrem de usor. Daca nu cumva a fost deja rezolvata.
 Din blogosfera romaneasca doresc pasionatilor de fotografie un an cu multe momente imortalizate de succes si va invit sa vizitati aceasta comunitate foto .

 PS. Va puteti uita si pe acest catalog fotografi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...