vineri, 27 iunie 2014

Udrea si Facebookul

Demisia lui Teodor Baconschi din Partidul Mișcarea Populară nu a fost primită prea bine de o parte dintre colegii săi, care dau vina pe Elena Udrea.
Noul președinte al PMP este acuzat că nu știe gestioneze probleme care au apărut în formațiunea politică.
„Teodor Baconschi a demisionat azi din Partidul Mişcarea Populară. A fost membru fondator al partidului, iar organizaţia pe care creat-o şi a condus-o la Sectorul 1 a obţinut primul scor pe ţară la alegerile europene. Este o înfrângere majoră pentru noul preşedinte, Elena Udrea, care a preferat să se înconjoare cu sicofanţi fără anvergură şi a marginalizat complet vocile critice din partid.
Poate fi mulţumită: a scăpat de un odios intelectual cu doctorat la Paris (mai rezistă totuşi vreo 3-4 în partid, însă nu se ştie pentru câtă vreme). Eu, fiind mai tânăr, mai rabd o vreme. Mă întreb, arghezian: «dar, Doamne, până când?»”, scrie Papahagi pe contul său de Facebook.

Tot pe Facebook și-a dat demisia și Teodor Baconschi. Acesta a postat o scrisoare adresată preşedintelui PMP, Elena Udrea, prin care o anunţă că demisionează din formaţiunea pe care o conduce.
„Am încheiat un capitol, fără să-mi modific valorile”, a scris Baconschi pe contul său de Facebook, postând și o fotografie a unei demisii. „Doamnă Preşedinte, subsemnatul Teodor Baconschi - membru fondator al Partidului Mişcarea Populară - vă rog să primiţi demisia mea din formaţiunea pe care o conduceţi", se arată în mesajul, scris de mână, adresat Elenei Udrea.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...