duminică, 25 mai 2014

S-a votat cea mai populara mancare din Europa

In ziua alegerilor europarlamentare, UE a realizat un sondaj online pentru a afla care e cel mai indragit fel de mancare din Europa
Rezultat surprinzator in ziua alegerilor europene: un sondaj online gazduit de pagina de Facebook a Parlamentului European a oferit un raspuns neasteptat la intrebarea “Care este cel mai indragit fel de mancare din Europa”.
Potrivit voturilor internautilor, cea mai populara este salata bulgareasca, care a strans peste 19.000 de Like-uri. Pe locul II este supa de sfecla rosie din Lituania, cu 5.500 de Like-uri iar pe III, sarmalutele romanesti (1.155 Like-uri).
In schimb, faimoasele spaghete carbonara, supa gazpacho din Spania, snitelul vienez sau celebrul “fish and chips” britanic au luat sub 1.000 de Like-uri.
Rezultatul votului a starnit reactii aprinse pe pagina de Facebook a Parlamentului European. Unii utilizatori sustin ca salata bulgareasca e de fapt o reteta traditionala macedoneana iar altii ca salata greceasca cu branza feta e mult peste cea a vecinilor de la sud de Dunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...