vineri, 23 mai 2014

Câștigătorii de la „Românii au talent” ar putea pierde premiul

La o saptamana dupa marea finală a concursului „Românii au talent”, unde trupa din Republica Moldova, Brio Sonores, a ieșit marea învingătoare.

Cei 8 artiști au reușit să le cucerească inimile celor trei membri ai juriului și ale telespectatorilor și vor intra în posesia marelui premiu, de 120000 de euro.

Inițial, tenorii au fost 9, așa cum s-au prezentat și în preselecții. În semifinale au venit doar 8, iar cei de la WoWbiz au aflat că liderul trupei, Ion Brătescu, Prim Maestru de Cor la Teatrul Național de Operă și Balet Chișinău, a părăsit grupul, după mai multe discuții.

Cei 8 tenori rămași nu au acordul lui Brătescu de a activa sub numele de Brio Sonores, iar discuțiile pot să ajungă chiar și la tribunal.

Primele zvonuri despre o ruptură au apărut în presa din Republica Moldova la începutul acestui an. „Se zvoneşte că dirijorul trupei, Ion Brătescu, nu mai este alături de băieţi. Ion Brătescu susţine că drepturile pentru Brio Sonores îi aparţin şi corul nu are dreptul să-l folosească fără acordul lui, pe viitor. De cealaltă parte a baricadei, ceilalţi băieţi nu renunţă la nume pentru că le aparţine, din spusele lor. Deocamdată nu se ştie din ce cauză s-au certat băieţii cu dirijorul şi liderul formaţiei“, scria în luna februarie a acestui an unica.md.






Contactat de Adevărul.ro, Ion Brătescu a precizat că proiectul îi aparţine: „Art Group Brio Sonores este proiectul meu. Eu sunt fondatorul, conducătorul şi producătorul acestui produs“.
Acesta a confirmat că există probleme dar nu a dorit să dea detalii, precizând că va vorbi despre aceste lucruri într-un moment potrivit. „Este o istorie lungă, urâtă şi dureroasă. Nu vreau să dau detalii, ca să nu-i pun într-o lumină proastă pe unii membri Brio Sonores“, a mai spus Ion Brătescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...