joi, 31 ianuarie 2019

Mugiosocial -aplicatie social media

Aplicatie Social media Analytics Ce poate sa faca aceasta aplicatie social media si la ce ma poate ajuta? Social Media: “un grup de aplicatii online care cresc pe fundatiile ideologice si tehnologice ale Web 2.0 si permit crearea si schimbul continutului produs de utilizatori”.
Cu alte cuvinte este un mod de interactiune sociala in online. Scopul fiind crearea, intre utilizatori, de relatii personale si de afaceri prin distribuirea de continut. Utilizatorii, venind astfel in contact cu informatia, vor comenta, recomanda si distribui continutul postari respective. Distribuirea se face cu ajutorul resurselor gratuite oferite de platforme gen –bloguri, forumuri, grupuri, retele sociale( facebook) dar, si platforme cu continut audio-video, informatia devine astfel simplu de accesat


Ca sa concluzionez, un pic. In primul rand este un mijloc simplu prin care se poate face simtita prezenta voastra in social media. Este un instrument simplu si eficient de marketing in online. Afacerea dumneavoastra are nevoie de o prezenta constanta in social media.

Mugio Social este un instrument simplu. Interfata de publicare permite gestionarea publicatiilor sociale. Puterea de publicare se masoara prin numarul de click-uri generate in retelele sociale. Aceasta aplicatie poate genera rapoarte detaliate despre clientii vostri.
Masoara impactul social in online.

In ziua de azi, cand internetul face parte din viata de zi cu zi, prezenta prin intermediul retelelor de socializare, forumuri, bloguri, etc este benefica pentru o afacere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...