sâmbătă, 9 mai 2015

Tendinte in coafuri

Pentru anul 2015 trendurile in ceea ce priveste coafura va celebra individualitaea. Parul trebuie sa reflecte nuantele in forma cea mai pura a lor. Se vor purta straturile luminoasa, iar tonurile vor dezvalui nuantele de vis. Un look creat pentru a ilumina.

Asta o spun celebri stilisti in coafura si machiaj care ofera in acest an combinatii de culori de exceptie, forme geometrice adecvate pentru orice fel de persoana. In acest sezon se vor purta culorile pastel in roz, nisip, piersica, culoarea somon si albastru

Spiritul rebel, nu trebuie neglijat nici el, se poarte in continuare. Parul ras pe ambele parti sau numai pe o parte este de asemenea potrivit pentru domnisoarele si doamnele rebele. Culorile in tonuri de rosu, nu vor fi nici ele abandonate in acest an.


Cu o astfel de culoare a parului, machiajul va trebui sa fie unul extrem de puternic, sa sublinieze buzele negre. Accentul se va pune pe pometi.

Specialistii in acest domeniu spun ca ondulatorul este vedeta anului aceta

Indiferent de cât de lung este parul, ei sustin ca este bine sa-l ondulati! ...este musai ca parul sa fie coafat cu ondulatorul in bucle lejere.

Tunsorile cu diverse stiluri ale bretonuli sunt in tendinte si se potrivesc la femei, indiferent de varsta. Daca va place sa purtati parul scurt, trebuie sa stiti ca bretonul scurt se potriveste perfect atat la tunsorile scurte cat si la noile tendinte.

Sfaturi despre tendintele anului acesta sunt multe si se gasesc in mediul online, fiecare dintre dumneavoastra putand alege ceea ce ii place si se potriveste. Despre tendinte coafuri puteti citi si pe acest blog tendinte .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...