miercuri, 6 mai 2015

Nu poti sa controlezi ce vor gandi alti oameni despre tine

Oricat te-ai stradui, uneori nu poti sa controlezi ce vor gandi alti oameni despre tine. Indiferent cat de bine crezi ca ti-ai ales cuvintele si actiunile, vor exista persoane care sa interpreteze gresit, sau chiar pe dos, ceea ce spui si faci.
Nu are niciun sens sa pierzi timp straduindu-te sa le arati ca gresesc si nici sa te lasi afectat de atitudinea lor. Fiecare om este liber sa gandeasca si sa interpreteze realitatea asa cum isi doreste, indiferent ce inseamna asta pentru tine.
Ce este insa cu adevarat important este ceea ce crezi tu despre tine, despre gandurile si actiunile tale. Atunci cand tu stii ca ai actionat avand intentii pozitive, cand cuvintele si comportamentele tale deriva din valorile tale pozitive, parerea altor oameni nu mai este importanta.
Tu stii cum esti si de ce ai spus sau ai facut un anumit lucru si asta este tot ce conteaza. Tu esti responsabil doar de imaginea ta de sine, de reflectia ta din oglinda, iar in rest... este problema celorlalti ce simt si ce gandesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...