joi, 2 aprilie 2015

Alege-ti luptele cu intelepciune

                                                  Alege-ti luptele cu intelepciune.
Nu te lasa prins in discutii, conflicte sau in dramele fara sens ale altor oameni.
Un om puternic si echilibrat emotional stie sa faca diferenta dintre conversatiile utile si cele inutile. El intelege faptul ca unii oameni isi doresc sa atraga atentia asupra lor prin atacuri, prin cautarea de conflicte si discutii in contradictoriu sau prin victimizare. Uneori, cel mai bun raspuns este tacerea, ignorarea si distantarea de astfel de persoane, deoarece, daca te cobori la vibratia lor, te vei trezi prins intr-un lung sir de replici distructive.
Oamenii cu o atitudine negativa au de fapt o problema cu ei insisi si incearca sa o proiecteze asupra altora. Se straduiesc, constient sau inconstient, sa-i faca si pe altii sa se simta la fel de mizerabil ca si ei, astfel ca ii ataca si cauta conflicte. Nu lua la modul personal un astfel de comportament, ignora-l si indeparteaza-te de cei care emana negativitate in jurul lor.
Cand nu vor mai avea cu cine sa joace acest joc distructiv, vor fi nevoiti sa caute alte cai de a obtine atentie si, cine stie, poate chiar vor gasi modalitati pozitive de interactiune cu cei din jur.

Un comentariu:

  1. Cred ca este bine,asa cum am citit in Profetia de la Celestine,sa raspundem acestor oameni,sa-i facem sa constientizeze de teatrul copilaresc pe care il joaca.Un exemplu in acest sens este ceva de genulsauEste de multe ori amuzant cum reactioneaza ,din experienta mea am vazut schimbari in bine si in rare cazuri s-au suparat.

    RăspundețiȘtergere

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...