duminică, 15 martie 2015

Optimizare SEO

Despre optimizare SEO am mai scris cateva articole, nu sunt un mare specialist, dar citesc mult pe aceasta tema. In mediul online exista, de asemenea foarte multe articole, pe aceasta nisa, unele sunt utile, altele mai putin. Unii zic ca prea multa optimizare strica, altii din contra. Zic ca-i un rau necesar. Eu zic ca optimizarea seo este incontinuare necesara. Asadar:
1. Diferenta dintre un site sau blog optimizat si unul creat, dar care nu beneficiaza de optimizare este enorma. Este frustrant sa vezi ca in cautarile google sunt in top site-uri sau bloguri, care au articole slabute, dar sunt bine optimizate. E frustrant cand esti blogger, scrii mult si bine si al tau e undeva jos, ca nene google nu te pozitioneaza in prima pagina a cautari.



 2. Nevoia de a face optimizare a creat un stil blogosferic, ca sa-i zic asa. Este adevarat, il vedem si in cazul site-urilor de stiri (de ziare online), campioni fiind in acest sens  site-urile  Gandul.info si StirileProTv . Dar, nu datorita fluxului de stiri ci optimizarii bune pe care o are.

 3.Ca noutate, in ultima vreme se insista pe bolduirea (ingrosarea) cuvantului cheie. eu inteleg, chiar daca am primit anumite reprosuri, legat de acest mod. Acum, zic ca aceia care doresc publicitate online pentru optimizarea SEO sa apeleze la profesionisti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...