luni, 16 martie 2015

Fotografiile profesioniste


Cat sunteti voi dispusi sa oferiti, ca pret, fireste, pentru un album cu fotografii profesioniste? Mai doresc sa va intreb, cat de importante sunt pentru voi fotografiile profesioniste
Daca sunt sunt utile sau nu sunt utile niste fotografii profesioniste, incerc sa va spun, dar n-am sa omit cele 2 intrebari.
Incep cu ce-a de a doua intrebare. Fotografiile profesioniste sunt utile atunci cand este vorba de evenimente le oficiale. Daca spre exemplu intr-un ziar nu poti pune o poza facuta cu telefonul mobil, este prima regula.De asemenea, daca esti preocupat  de imaginea ta (desigur, ca persoana publica), trebuie sa publici doar fotografii profesioniste. Asta este o regula nescrisa.

– La evenimentele oficiale, ori de cate ori am participat, de exemplu o conferinta, am vazut ca de fiecare data, era un fotograf oficial.
– La acele evenimente unice, din viata gen: cununie, nunta sau botez, fotograful profesionist este nelipsit, asta e de fapt o regula.. Nu poti avea, un album cu poze pixelate ori facute cu nu stiu ce telefon..
In legatura cu pretul. Eu intotdeauna ma gandesc la calitate si dupa aceea vorbesc despre pret. In general negociez. Asta ca sfat si pentru voi. Uneori reusesc sa obtin scaderi de pret, importante, alteori sunt nesemnificative, dar sunt.

In faptul la evenimentele unice, gen cununie , nunta, sa ai fotografii profesioniste este firesc si-atunci ti cont de calitate.
De curand am gasit pe net fotografi nunta. Este un site unde diversi fotografi de nunta isi publica "operele" si poti alege in cunostinta de cauza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...