joi, 12 februarie 2015

Telverde pentru rclamatii daca nu primesti bon fiscal

Cumpărătorii vor putea reclama magazinele care nu emit bonuri fiscale la un număr de telefon gratuit pus la dispoziţie de Fisc.

Acest Telverde va fi afişat obligatoriu în magazine de la 1 martie, dată de la care clienţii vor avea şi dreptul de a nu achita produsul dacă nu primesc bon fiscal.

Inspectorii ANAF vor face verificări la firme în primă etapă pentru validarea bonurilor fiscale câştigătoare la loterie,  iar apoi la întreaga activitate a firmei care a emis bonurile.

Ministrul de Finanţe, Darius Vâlcov, a  precizat, că anul acesta ANAF va trebui să aducă în plus la bugetul de stat peste  8 miliarde de lei.

La prima extragere ocazională a loteriei, din 13 aprilie,  vor participa bonurile fiscale emise între 2 februarie şi 28 martie, fondul de premiere alocat fiind de 1 milion de lei.

Poate participa orice persoană, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani, dar şi restricţia de câştig cu un singur bon de persoană pe extragere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...