vineri, 16 ianuarie 2015

Site cu reduceri

Da ar fi sa aleg din online-ul romanesc un site cu reduceri , prima obtiune ar fi reduceri.la . De ce ? O sa va intrebati cu toti. Deoarece acesta creeaza URL-uri scurte pe care le pot folosi oricunde pe web, email sau Twitter. Avantajul consta in faptul ca odata creat acest link scurt automat va fi indexat de principalul motor de cautare: Google. Asadar iti va usura cu mult munca pe care o depui ca site-ul sau blogul tau sa ajunga pe paginile indexate de Google Pe langa aceasta facilitate, pe site-ul amintit exista si un motor de cautare unde se pot face cautari diverse. tastezi ceea ce iti doresti spre exemplu reduceri laptop si respectivul te va duce pe pagina cu laptopuri la reducere. Lucrul acesta este foarte util...nu trebuie sa mai accesezi magazinele online care comercializeza produsul cautat de tine. Iti ramane timp sa faci altceva, sa vizionei un film sau sa asculti muzica. Avantajele inscrieri pe un astfel de site este si acela ca poti sa beneficiezi de o promovare gratuita pe principala retea de socializare: Facebook.

Asadar, daca aveti un site, sfatul meu este sa apelati la serviciile site-uli de care v-am spus, pentru a beneficia de avantajele descrise. 
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de mult trafic si promotii multe!

PS. Pe site la momentul accesari de mine exista o oferta speciala care era cam asa: " Linkul Tau aici pentru numai 4$ pe luna!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...