vineri, 23 ianuarie 2015

Ceainăriei Jodart se deschide maine

Maine, 23 ianuarie 2015, ora 18:30, va avea loc deschiderea oficială a Ceainăriei Jodart. Tombole, premii, surprize interesante și invitați speciali te așteaptă pe strada Ernest Juvara, numărul 24, lângă Grădina Botanică!
 
 
Un concept nou în România, Ceainăria Jodart pregătește iubitorilor de artă adevărate spectacole de ceai și pasiuni și, bineînțeles, o inaugurare pe măsură. Călătoria va începe așadar cu o prezentare a adevăratului ritual al ceaiului și va continua cu un super concert semnat SevenEleveN. Totul presărat cu tombole, premii și surprize, marca Jodart.

Iar asta nu e tot! Pe lângă ceaiul aburind și gata de savurat, invitații se vor 'aduna în jurul hobby-urilor'. Ce înseamnă asta? Jodart păstrează secretul și ne spune doar că unul dintre invitații speciali, Silviana Carter, a pregătit cel mai inspirat spectacol de improvizație. O incursiune în ceea ce își propune, pentru prima dată în România, noul concept Jodart.

sursa: Agerpres

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...