joi, 18 decembrie 2014

Klaus Iohannis va locui în Vila Lac 2

Klaus Iohannis va locui în Vila Lac 2, a decis Guvernul. Preşedintele ales se va putea muta acolo începând cu 21 decembrie. Vila Lac 2 are curte comună cu actuala reşedinţă oficială a lui Traian Băsescu, Vila Lac 3. 

Clădirea are o suprafaţă de două mii de metri pătraţi şi un teren de 30 de mii de metri pătraţi.  Vila Lac 2, unde va locui temporar noul preşedinte, are şi o saună dar şi o luxoasă piscină interioară. Casa a fost deja pregătită de Regia Protocolului de Stat. Pe ultima sută de metri s-au făcut mici retuşuri în dormitorul prezindenţial, mobilat cu un pat mult prea mic pentru înălţimea şefului statului. 

După ce Traian Băsescu va părăsi Vila Lac 3, Iohannis se va muta la câteva sute de metri.

Tot amplasamentul are 30 de mii de mp. Vila are o suprafaţă de 1.045 de metri pătraţi, un teren de te­nis de 684 de metri pătraţi şi un pa­ti­noar de 308 metri pătraţi, ponton, re­miză pentru bărci şi e o adevărată fortăreaţă. 

Iohannis a pus o condiţie specială când a cerut locuinţa de protocol: să aibă grădină unde să poată cultiva trandafiri, pasiune pe care o are de peste 20 de ani. 


Sursa: Antena3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...