sâmbătă, 6 decembrie 2014

Bani, online, monetizare, trafic...

In vremurile acestea pe care le traim fiecare dintre noi incercam sa ne reinventam. Banii sunt un lucru foarte important si evident fara ei nu putem face mai nimic. afacerii care in urma cu zecea ani mergeau bine si aduceau profit frumusel, azi au disparut. din aceasta cauza multi incearca noi teritorii, iar online-ul este un asemenea teritoriu din care se pot face profiruei constante. Este o nisa economoca aflata, la noi in plin avant.
Dar, pentru o afacere in online este nevoie de idei. Daca ai ideea, ai bani necesari si stii cum vrei sa arate tot vei avea nevoie de alti oameni care sa te ajute. Chiar daca cei care vin in contact cu afacerea ta, dau viata idei tale, tot tu vei fi acela care ia deciziile...si, bineinteles ca succesul va fi al tau.

Daca ai ales online-ul, ca domeniu principal al afacerii tale, vai avea nevoie de un designer
Un site nu-i usor de facut. Pentru a avea un succes garantat, trebuie sa vii cu ceva diferit fata de ceilalti, trebuie sa te remarci intr-un fel. Designerul este cel chemat sa iti deseneze site-ul, sa il faca placut si usor de accesat. Desi, ai putea gasi in online teme pentru site, nu toate sunt bune. Si, trebuie sa fi diferit de ceilalti.
Mai ai nevoie si de un  programator bun. Un asemene de om trebuie sa fie apropiat de designer. Ei trebuie sa lucreze impreuna pentru a iti face un website adevarat, cu multe functionalitati.

In final, cred ca odata pornita afacerea ta, va avea nevoie si de un contabil. Este un pion important, de care multi nu tin seama. Afacerea ta va trebui sa fie una legala ca sa dureze in timp, iar pentru asta ai nevoie de contabil ...sa te ajute cu cifrele...El te poate ajuta sa iti maximizezi profiturile.

Daca ai parcurs acesti pasi vei dori sa ai trafic, normal , pentru asa ceva poti apela la cei de la t.co.ro pentru
monetizare trafic romanesc .

Din online-ul romanesc eu va doresc s-aveti parte de afaceri profitabile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Corina Cretu pe locul I ?

Tocmai cand il laudam pe Ponta pentru ca o va pune Corina Cretu pe locul I pe lista de europarlamentare, ceea ce ar face din PRO Romania un...